A weboldal funkcionalitási, kényelmi és statisztikai célokból cookie-kat használ. Részletes tájékoztatásért kattintson a "További információ" gombra. Ha hozzájárul a cookie-k használatához, kattintson az "Elfogadom" gombra.

Városi elismerés a hatvani Bosch gyárigazgatóinak

Odaadás, elkötelezettség, felelősségtudat

Városi elismerés a hatvani Bosch gyárigazgatóinak

Hatvan – A város önkormányzati képviselő-testületének 2016. szeptember 24-i ünnepi ülésén Volker Schilling és Roger Seemeyer, a hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. ügyvezető igazgatói polgármesteri díszoklevél kitüntetésben részesültek. Az elismerést az ügyvezetők Horváth Richárd polgármestertől vették át ünnepélyes keretek között a Grassalkovich-kastélyban. Az oklevéllel járó pénzjutalmat a gyárigazgatók a hatvani Szent István Általános Iskolának és a hatvani Gesztenyéskert Óvodának ajánlották fel.

„Nagy örömömre szolgál, hogy vállalatunk nemcsak munkáltatóként van hatással a régió életére, hanem a felnövekvő generációk számára is új lehetőségeket tud teremteni. Hatvan város Önkormányzatával együttműködve évről-évre fejleszteni tudjuk az óvodai ellátást és az általános iskolai képzést, mellyel munkatársaink gyermekei számára is kiemelkedő színvonalú fejlődési lehetőséget tudunk nyújtani.” – mondta el Volker Schilling, gazdasági ügyvezető igazgató. A gyárigazgatók az elmúlt években végzett tevékenységükkel jelentős mértékben hozzájárultak a város fejlődéséhez és oktatási életének színesítéséhez. Irányításuk alatt a hatvani gyár támogatta a Gesztenyéskert Óvoda és a Szent István Általános Iskola felújítása mellett több hatvani óvoda energetikai felújítását és a Bajcsy-Zsilinszky utcai Gyermekorvosi Rendelő infrastrukturális fejlesztését.

Nagy szerepük volt a Hatvani Közösségi Felsőoktatási Képzési Központ létrejöttében, mellyel a városban lehetőség nyílt felsőfokú végzettség megszerzésére. „Személyes meggyőződésem, hogy a felsőoktatás fejlesztésébe fektetett energiáink sokak számára kedvezőek. A Közösségi Felsőoktatási Képzési Központ létrejöttével például a kollégáink számára tudunk szakmai előrelépési lehetőséget biztosítani, hogy tovább bővíthessék ismereteiket, továbbá a régió attraktivitását is növeli azáltal, hogy neves felsőoktatási intézmények biztosítanak képzést a környékbeli lakosság számára. A Bosch számára fontos hogy a vállalat fejlődése mellett pozitív hatással legyen a környezetére is.” – hangsúlyozta Roger Seemeyer, műszaki ügyvezető igazgató. Tevékenységük során több adományozás és jótékonysági esemény segítette a város és intézményeinek működését, erre kitűnő példa a 2015 őszén szervezett jótékonysági koncert, melynek eredményeként a hatvani Albert Schweitzer Kórház Gyermekosztálya jutott támogatáshoz.

Címkék: Volker Schilling, Schilling, Roger Seemeyer, Seemeyer, Hatvan, város, önkormányzat, Gesztenyéskert Óvoda, Szent István Általános Iskola, Gyermekorvosi Rendelő, jótékonyság, kitüntetés

dr. Ficzere Ferenc
Telefon: +36 1 431-3852