A weboldal funkcionalitási, kényelmi és statisztikai célokból cookie-kat használ. Részletes tájékoztatásért kattintson a "További információ" gombra. Ha hozzájárul a cookie-k használatához, kattintson az "Elfogadom" gombra.

Új műszaki ügyvezető igazgató a Robert Bosch Automotive Steering Kft.-nél

  • Paul Klinzing vette át a távozó Daniel Pridal műszaki ügyvezető igazgató feladatait
  • A siker kulcsa a dolgozókban rejlik
Új műszaki ügyvezető igazgató a Robert Bosch Automotive Steering Kft.-nél

Eger/Maklár – 2016 márciusától Paul Klinzing a Robert Bosch Automotive Steering Kft. műszaki ügyvezető igazgatója. Pozíciójában az egri és maklári gyárak operatív működtetéséért felel, beleértve a termelési, a fejlesztési és a BPS (Bosch Production System) tevékenységeket is. A kereskedelmi ügyvezető igazgatói feladatot továbbra is Stefan Basso látja el.

Az Egerben és Makláron termelő Robert Bosch Automotive Steering Kft. új műszaki ügyvezető igazgatója az Amerikai Egyesült Államokból érkezett. A Pennsylvaniai Állami Egyetemen szerzett gépészmérnöki diplomát, majd a ZF hidraulikus kormányműveket gyártó oakwoodi gyárában kezdte pályafutását. 2007-től a ZF Steering Systems Florence-i telephelyén dolgozott termelési területvezetőként, majd 2012-től termelési igazgatóként. Miután a Bosch megvásárolta a ZF részesedését és kizárólagos tulajdonosa lett a kormányműgyártó vállalatcsoportnak, 2015-ben felkérték a magyar leányvállalat vezetésére. „Büszke vagyok arra, hogy Magyarországon folytathatom pályafutásomat, eddigi tapasztalatom az, hogy az itt dolgozó kollégák értékrendje nagyon hasonló az enyémhez, így minden bizonnyal gyorsan sikerül a közös és hatékony munkakapcsolatot kialakítani. Feladatom Egerben és Makláron a termelés irányítása, hatékonyabbá tétele, de természetesen az emberi oldalról sem fogok elfeledkezni. Azért jó a Boschnál dolgozni, mert itt igazán törődnek a dolgozókkal. Csak motivált emberekkel lehetünk sikeresek.”

A korábbi műszaki gyárigazgató, Daniel Pridal öt Egerben töltött év után a Schwäbisch Gmündben található Robert Bosch Automotive Steering GmbH-nál gyártási elnökként folytatja szakmai pályafutását.

A Bosch 2014 őszén vásárolta meg a teljes ZF Lenksysteme céget, a magyar telephelyet pedig Robert Bosch Automotive Steering Kft. néven 2015 áprilisában jegyezték be. A cég 2003 és 2014 között Egerben működött, és fennállása alatt folyamatosan bővült. A 2003-ban még csak 35 fős létszám napjainkra 900 fölé emelkedett, követve a piaci igényeket és az egyre növekvő rendelés-állományt. Autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a világ több mint 100 járműgyártójának, személygépjárművek és tehergépjárművek, buszok számára egyaránt. A ZF Lenksysteme teljes átvételével a Bosch stratégiailag megerősítette a mobilitás jövőjének aktív alakítására irányuló tevékenységét, és így már rendelkezik az automatizált vezetéshez, a hatékonyabb járművekhez és az elektromos autókhoz szükséges minden fontos alkatrésszel.

Címkék: új, műszaki.ügyvezető, igazgató, Bosch, Automotive, Steering, Paul, Klinzing

dr. Ficzere Ferenc
Telefon: +36 1 431-3852