Megkezdődött a Bosch regionális logisztikai központjának építése Hatvanban

• A logisztikai központ a Bosch csoporton belül nemzetközi viszonylatban is példaértékű beruházásnak számít
  • Egyúttal a Bosch globális, jövőorientált technológiai víziójának és a hálózatba kapcsolt törekvéseinek az egyik zászlóshajója
Megkezdődött a Bosch regionális logisztikai központjának építése Hatvanban

Hatvan – A Hatvani Ipari Parkban tartott ünnepélyes alapkőletétellel elkezdődött a Bosch regionális logisztikai központjának építése. Az eseményen dr. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter, Török Zsombor, a NIPÜF Zrt. vezérigazgatója és Daniel Korioth, a magyarországi Bosch csoport vezetője vett részt. A 2018-ban nyíló központ a Bosch közép-kelet-európai régiós logisztikai tevékenységeit fogja a legmodernebb technológiák segítségével hálózatba kapcsolni.

„A Bosch legújabb logisztikai központjára nemcsak magyar, hanem nemzetközi viszonylatban is példaértékű együttműködésként és beruházásként tekintünk. A hatvani központ kiemelten fontos mérföldkő a Bosch csoport különböző üzletágai között megvalósuló csapatmunkában és a cégünk közép-kelet-európai logisztikai tevékenységében egyaránt. Ezúton köszönöm a NIPÜF Nemzeti Ipari Park Üzemeltető és Fejlesztő Zrt.-vel zajló közös munkát, valamint Hatvan város bizalmát és támogatását” – mondta Daniel Korioth, a magyarországi Bosch csoport vezetője.

Az új központ a Bosch globális technológiai víziójának és a hálózatba kapcsolt közeljövőért tett törekvéseinek egyik zászlóshajója is: a logisztikai központot a legmodernebb innovációinkkal erősítik meg, hogy a Bosch regionális logisztikai tevékenységének integrált és harmonikus működését továbbfejleszthessék.

A regionális logisztikai központ hivatalos átadására várhatóan 2018 második negyedévének végén kerül sor.

Címkék: Hatvan, regionális logisztikai központ, HR, gazdaság

Dr. Ficzere Ferenc