A weboldal funkcionalitási, kényelmi és statisztikai célokból cookie-kat használ. Részletes tájékoztatásért kattintson a "További információ" gombra. Ha hozzájárul a cookie-k használatához, kattintson az "Elfogadom" gombra.

Cipősdoboz akció Bosch módra

500 doboznyi öröm a rászoruló gyermekeknek

  • Az adományokat rászoruló családoknak és intézményeknek juttatják el
  • A kezdeményezést a Bosch Junior Managers Programban résztvevők koordinálták
Cipősdoboz akció Bosch módra

Budapest/Hatvan/Miskolc – A budapesti, a hatvani és a miskolci Bosch vállalatok fogtak össze azért, hogy karácsony előtt segítsenek a rászoruló családoknak, gyermekeknek. A Boschnál idén először és hagyományteremtő szándékkal megszervezett Cipősdoboz akcióban 500 ajándékdoboz gyűlt össze a lelkes Bosch-munkavállalók jóvoltából. A kezdeményezést a Bosch vezető utánpótlás programjában, a Junior Managers Programban résztvevő munkavállalók a szabadidejükben koordinálták.

Az adományokat december 22-én a Békásmegyeri Családok Átmeneti Otthonában adták át.„Örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy a Bosch nemcsak a szavak szintjén, és nemcsak mint Magyarország egyik legnagyobb munkaadója viselkedik társadalmilag érzékeny és felelős cégként, hiszen a Cipősdoboz akció tanulsága szerint ezt a szemléletet már munkavállalóink is átvették és magukénak vallják” – mondta az eseményen Javier González Pareja a magyarországi Bosch csoport vezetője.

A budapesti és miskolci telephelyről érkező csomagokat rászoruló családoknak és intézményeknek juttatják el országos szinten, míg a hatvani telephelyen összegyűlt felajánlásokat a petőfibányai Petőfi Sándor Baptista Általános Iskola 7 és 14 év közötti, hátrányos helyzetű gyerekeinek ajándékozzák segítő szervezeteken keresztül. Az eredetileg Angliából indult Cipősdoboz akció már Magyarországon is több mint egy évtizedes múltra tekint vissza, és minden karácsony előtt számos „örömcsomag” gyűlik össze országszerte. „Idén több mint 500 gyermek karácsonyát tette szebbé a Bosch. A kollégák lelkesedését és segítőkészségét látva remélem, hogy az idei Cipősdoboz akcióval a Boschnál is sikerült hagyományt teremtenünk, melyet az elkövetkező években is folytatunk” – hangsúlyozta Javier González Pareja.

Címkék: cipősdoboz, akció, Bosch, rászorulók, gyerekek, karácsony, Mikulás, jótékonyság, ajándékok, Budapest, Hatvan, Miskolc

dr. Ficzere Ferenc
Telefon: +36 1 431-3852