A weboldal funkcionalitási, kényelmi és statisztikai célokból cookie-kat használ. Részletes tájékoztatásért kattintson a "További információ" gombra. Ha hozzájárul a cookie-k használatához, kattintson az "Elfogadom" gombra.

Bosch meglepetés karácsonyra

Több mint egymillió forint értékű adomány

  • Számítógépek oktatási intézményeknek és helyi szervezeteknek
  • Jenga, dominó, színezhető díszek a kórházban lévő gyerekeknek
  • A Bosch nem csak karácsonykor viseli szívén a városi ügyeket

Hatvan – A hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. több mint másfél évtizede része a város életének, és nemcsak munkaadóként, hanem a város kulturális, egészségügyi, oktatási életének aktív részeseként is jelen van. A vállalat a közelgő karácsony alkalmából december 16-án összesen egymillió forint értékben adományozott számítógépet Hatvan és a közeli Rózsaszentmárton önkormányzatának. A Hatvani Önkormányzaton keresztül a Szent István Általános Iskola, a Damjanich János Szakközépiskola Szakiskola és Kollégium és további helyi szervezetek jutnak gépekhez.

Az értékes adományokat Horváth Richárd, Hatvan és Sipos Jánosné, Rózsaszentmárton polgármestere vette át. Volker Schilling, a Robert Bosch Elektronika Kft. gazdasági ügyvezető igazgatója kiemelte: „Örömmel tölt el, hogy a Bosch a mindennapi munkát támogató eszközökkel is segíteni tudja a várost. Remélem, hogy nagy hasznát veszik majd a számítógépeknek, és az oktatási intézményekben pedig a diákok információhoz jutását segíthetjük az adománnyal”.

Természetesen nem múlhat úgy el a karácsony, hogy a Bosch ne gondolna a kisebbekre is: a hatvani Albert Schweitzer Kórház és Rendelőintézet gyermekosztályán betegeskedők számára játékokat – jengát, dominót, színezhető karácsonyi díszeket – adományoztak. A cég reméli, hogy ezzel egy kis színt tud vinni a kórházi falak közé, így megkönnyítve a gyermekek – remélhetőleg rövid – kórházi tartózkodását.

„A Bosch nemcsak karácsonykor, hanem egész évben szorosan együttműködik Hatvan városával, és ahol tud, segít. Idén a második félévben például 300 ezer forintot adományoztunk a speciális nevelési igényű és sérült gyerekek oktatását végző Lesznai Anna Módszertani Intézménynek, és szintén 300 ezer forintot az elsősorban gyermekek oktatásával és művészeti nevelésével foglalkozó Színes Alapítványnak.” – mondta el Roger Seemeyer, a Robert Bosch Elektronika Kft. műszaki ügyvezető igazgatója.

Címkék: karácsony, meglepetés, Bosch, jótékonyság, ünnepek, egymillió, iskola, kórház, Hatvan, Seemeyer, Roger Seemeyer

dr. Ficzere Ferenc
Telefon: +36 1 431-3852