A digitalis hálózatba kapcsoltság úttörője

• A zsűri Dr. Volkmar Denner hálózatba kapcsolt világhoz adott hozzájárulását ismerte el
  • A díjazottak a hálózatba kapcsolt jövőbe vezető utat építik
  • Bosch stratégia: megoldások a hálózatba kapcsolt élethez
A digitalis hálózatba kapcsoltság úttörője

Stuttgart/Würzburg, Németország – Dr. Volkmar Denner, a Bosch igazgatótanácsának elnöke kapta a 2016-os Leadership Award Connected World díjat. A Vogel Business Media vállalatoknak és cégvezetőknek adományozott elismerése a digitális hálózatba kapcsolhatóság terén nyújtott kiemelkedő teljesítményt és elkötelezettséget díjazza. Dr. Volkmar Dennert a „hálózatba kapcsolhatóság” kategóriában díjazták. Beszédében a Messe Frankfurt igazgatóságának elnöke, egyben a zsűri egyik tagja Detlef Braun kiemelte, hogy Dr. Volkmar Denner már korán felismerte a hálózatba kapcsolhatóságban rejlő lehetőségeket, és ezt a technológiai trendet a vállalati stratégia központi elemévé tette. „Dr. Volkmar Denner éveken át a hálózatba kapcsolhatóság felé vezette a Boscht, mintegy demonstrálva, hogy a német ipar versenyképesen működik, ha az dolgok internetéről van szó” – szögezte le Detlef Braun. A Vogel Business Media a kiadó 125 éves fennállása alkalmából első alkalommal adományozta a Leadership Award Connected World díjat. A döntnöki testületet az üzleti, tudományos és tömegkommunikációs élet kiválóságai alkották.

Stratégiai cél: megoldások a hálózatba kapcsolt élethez
A Bosch stratégiai célja, hogy megoldásokat kínáljon a hálózatba kapcsolt mobilitás, a hálózatba kapcsolt ipar, valamint a hálózatba kapcsolt energiarendszerek és épületek terén. A vállalat olyan új és ígéretes piacokra tör be, mint az okosotthonok. A Bosch emellett minden olyan lehetőséget is megragad, amelyet a hálózatba kapcsolhatóság a hagyományos piacokon, például a hálózatba kapcsolt mobilitás terén kínál. A hálózatba kapcsolhatóság terén a vállalat fókuszában a „3S” áll: szenzorok, szoftverek és szolgáltatások. Ha a hálózatba kapcsolt világhoz tartozó szolgáltatások és megoldások kifejlesztéséről és bevezetéséről van szó, akkor a Bosch széles üzleti portfoliója különleges előnyt jelent – csakúgy, mint a szoftverek és szenzorok terén meglévő szakértelme. A Bosch IoT Cloud révén a vállalatnak a hálózatba kapcsolt világ „agya“ is a rendelkezésére áll.

Címkék: Dr. Volkmar Denner, Volkmar Denner, Denner, G1, igazgatótanács elnöke, 2016, Leadership Award, Connected World, hálózatba kapcsoltság, díj, kitüntetés

Dr. Manuel Thomä