A weboldal funkcionalitási, kényelmi és statisztikai célokból cookie-kat használ. Részletes tájékoztatásért kattintson a "További információ" gombra. Ha hozzájárul a cookie-k használatához, kattintson az "Elfogadom" gombra.

Fotó Gazdaság

Közösségi felsőoktatás indul Hatvanban a Bosch támogatásával

Fotó ID: 386

Közösségi felsőoktatás indul Hatvanban a Bosch támogatásával

Ünnepélyes keretek között avatták fel a hatvani Közösségi Felsőoktatási Képzési Központot, amely létrehozását a Bosch még 2015-ben kezdeményezte, hogy támogassa a továbbtanulni kívánó dolgozóit és nem utolsó sorban elejét vegye a munkaerőpiacon tapasztalható mérnökhiánynak. Az április 7-én átadott új oktatási központban a Budapesti Gazdasági Egyetemmel (BGE) együttműködve nemzetközi gazdálkodás felsőoktatási szakképzés, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel (BME) pedig villamosmérnöki egyetemi alapképzés indul.
A képen balról: Roger Seemeyer, a hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. műszaki ügyvezető igazgatója, Dr. Józsa János, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem rektora, Sándorné Dr. Kriszt Éva, a Budapesti Gazdasági Egyetem rektora és Volker Schilling, a hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. gazdasági ügyvezető igazgatója

A kép "Forrás: Bosch" megjelöléssel a sajtó számára díjmentesen felhasználható.