A weboldal funkcionalitási, kényelmi és statisztikai célokból cookie-kat használ. Részletes tájékoztatásért kattintson a "További információ" gombra. Ha hozzájárul a cookie-k használatához, kattintson az "Elfogadom" gombra.

Fotó Gazdaság

CES® 2017: a tárgyak internete személyessé válik – intelligens asszisztensekre összpontosít a Bosch

Fotó ID: 119

CES® 2017: a tárgyak internete személyessé válik – intelligens asszisztensekre összpontosít a Bosch

A termékek és szolgáltatások személyre szabásával a hálózatba kapcsolás fejlesztése új fázisba lépett. Az eszközök intelligens társakká válnak, amelyek a mindennapi életet könnyebbé és biztonságosabbá teszik otthon, a városban, az autóban és a munkahelyen.

A Bosch okosotthonrendszer lehető teszi, hogy az otthonuk hálózatba kapcsolt berendezéseit egyetlen alkalmazással kezeljék a lakók. A szituációmenedzserrel a hálózatba kapcsolt otthon még intuitívabbá válik.

Amikor a lakó elmegy otthonról, nem kell külön egyesével leellenőriznie, hogy valóban kikapcsolta-e a fűtést, az elektromos berendezéseket vagy a világítást. Ez biztonságosabbá teszi és megkönnyíti a felhasználó életét.

Az egyetlen ujjmozdulattal aktiválható szituációkkal a Bosch Smart Home alkalmazás szituációmenedzser funkciója elvégzi az ilyen mindennapos rutinfeladatokat.

A kép "Forrás: Bosch" megjelöléssel a sajtó számára díjmentesen felhasználható.